NYHEDER

Pilot-Workshop “Forandrings- & Udviklingsprojekter med høj Trivsel”

Hvorfor forandrings- & udviklingsprojekter med høj trivsel?

Alle virksomheder og medarbejdere udsættes hele tiden for små og store ændringer, som kræver at vi tilpasser os situationen. Derfor bliver det mere og mere vigtigt at vi kan reagere hurtigt og implementere ændringer, der sikre vores markedsværdi både som medarbejdere og virksomheder.
Den usikkerhed og de frustrationer, som ofte følger med at ændre på noget vi plejer at gøre, betyder vi samtidig er nød til at have fokus på trivslen – Ellers lykkes vi ikke med ændringerne.


Hvad er Change-Ahead forandrings- & udviklingsprojekter med høj trivsel?

Hvad er egentlig forskellen på et forandrings- og udviklingsprojektet, og hvorfor er det vigtigt at vide det, og hvordan påvirker det trivslen?

Change-Ahead har udviklet en ny model og metode til at arbejde med forandring, udvikling og trivsel, som blandt andet svarer på ovenstående spørgsmål.


Metoden tager udgangspunkt i virksomhedens strategi og visioner og skaber en simpel struktur og overblik over de komplekse sammenhænge, der er mellem mennesker og virksomheder. På den måde er det muligt at identificere potentialet for den forandring, udvikling og trivsel der skal til, for at nå de ønskede resultater. Strukturen sikrer også man kommer omkring alle relevante emner, og dermed skaber helhedsløsninger med høj motivation og kvalitet. Det vil i sidste ende betyde at processen for resultatopnåelse forkortes – Man sparer tid, penge og ressourcer.


Udbyttet af workshoppen er:
•Forståelse for mennesker i forandring
•Omsætning af taktiske mål til operationelle mål
•Værktøjskassen ”Ændringer fra A-Z”
•En motiverende handlingsplan, som blandt andet indeholder aktiviteter og kommunikationsplan mm.


Målgruppen er alle som skal stå i spidsen for at sikre motivationen for ændringer, og som skal forankre ændringerne i kulturen. Det vil sige alle ledere og andre forandrings-agenter.


Lyder det interessant?

Hvis du synes at det lyder som en interessant måde at arbejde med Forandrings- & Udviklingsprojekter på, og kunne du tænke dig at vide mere om hvordan din virksomhed bliver den første til at deltage i et pilotprojekt, så hører jeg gerne fra dig. Fordelene ved at deltage i et pilotprojekt, er at du kan præge konceptet i den retning der er mest relevant for din virksomhed, og endda til en yderst fornuftig pris.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


De bedste hilsner
Charlotte Schrohl



Kontakt os her​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Change-Ahead er din partner indenfor udvikling af din kundeservice funktion, teamet eller dig selv.

Vi er eksperter i excellent kundeservice og kundeoplevelser og med de holistiske briller på, implementerer vi holdbare forandringer. Vi gør det komplekse enkelt og skaber reelle resultater – Hvis DU vil!

Så læs mere ovenfor og kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

OVERORDNET MENU

Coaching & Sparring

• Netværk​

​• Rekruttering & Headhunting

​• Foredrag & W'orkshops

​​

Om Change-Ahead

Samarbejds​partnere

Referencer

Kontakt

FØLG OS PÅ LINKED-IN

Copyright 2014 Change-Ahead | Kontakt: cs@change-ahead.dk | Tlf: 30 54 10 11 | CVR: 35509445